Ajtók

Bejárati ajtók széles választéka, többféle stílusban és kivitelben.

Bejárati ajtók

A 116mm magas ajtószárnyat leginkább bejárati ajtók esetében használják. A robosztusnak tűnő acél és alumínium merevítések biztosítják a bejárati ajtók nagyfokú stabilitását.

A felhasznált alapanyagok tulajdonságának köszönhetően az ajtók sem gondozást, sem utólagos kezelést nem igényelnek.

ajto profil szerkezeti keresztmetszet

A zár

A biztonsági ajtókban több ponton záródó Elzett görgőfejes zárszerkezet található, mely központi működtetésű, egyidejűleg záródik alsó, felső, és oldalsó irányban is.

A felhasznált alapanyagok tulajdonságának köszönhetően az ajtók sem gondozást, sem utólagos kezelést nem igényelnek, csupán a zár görgőjét kell megolajoznunk évente egyszer, ebben ki is merül az ajtó karbantartása.

Speciális küszöb a jó szigetelésért

A hőhídmentes küszöbkonstrukciók csökkentik a bejárati ajtó alsó csatlakozásánál történő hőáramlást.

A küszöb belső oldalának felületi hőmérséklete a hőszigetelés következtében pozitívan változik, vagyis a nem hőszigetelt küszöbbel összehasonlítva a felület lényegesen magasabb hőmérsékletű.

hohidmentes kuszob keresztmetszet
biztonsagi vasajto szerkezet

Mennyire érzi biztonságosnak ajtóját?

A SELAWIND-nál vásárolt biztonsági ajtók tényleges védelmet nyújtanak a több ponton kapcsolódó zárszerkezet által, mely központi működtetésű, egyidejűleg záródik alsó, felső, és oldalsó irányban is.
Az ajtók nem csak az előállításukhoz használt minőségi anyagok miatt biztonságosak, hanem a szerkezetük kialakítása is a biztonságunkat szolgálja, például az ajtólap nem leemelhető, mivel a zsanérok az ajtótokba fordulnak.

Az ajtókat fő és szervizkulcsokkal adjuk át. A szervizkulccsal szereljük az ajtót, a főkulcsok egy lezárt dobozban vannak, melyeket a beszerelés után a tulajdonos vesz használatba. A főkulcs első használata után a zár bebiztosít és ezután a szervizkulcs már nem használható, tehát azután csak az önnek átadott kulcsok nyitják-zárják az ajtót.

Cseréltesse ablakait a SELAWIND-el, hogy ne fűtse tovább az utcát.

Most egy kattintásnyira van új nyílászáróitól.

Tudja meg, hogy mit jelent valójában a
hő- és hangszigetelő nyílászáró!